Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Θέμα στην Daily Mail ο θάνατος Ιρλανδού τουρίστα στην πισίνα του μπαρ που διασκέδαζε

πισίνες

Η Daily Mail φιλοξενεί μια σειρά από μαρτυρίες για τον θάνατο του 20χρονου Ιρλανδού τουρίστα. Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του μπαρ που διασκέδαζε στη Ζάκυνθο με την παρέα του…

Πρόκειται για τον 20χρονο που ανασύρθηκε νεκρός από πισίνα μπαρ στη Ζάκυνθο, την Κυριακή, 2 Ιουλίου. Ο νεαρός Ιρλανδός τουρίστας βρισκόταν σε γνωστό Beach Bar στον Λαγανά, όταν έχασε τις αισθήσεις του στην πισίνα.

 «Αφού τον εντόπισε ακίνητο στην πισίνα, ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ο οποίος είναι και ναυαγοσώστης, πήδηξε αμέσως μέσα και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Στη συνέχεια η σορός του στάλθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή», αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με την νεκροψία ο νεαρός πέθανε από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον προσδιορισμό της αιτίας του οιδήματος.

Μια υπάλληλος του κλαμπ είπε ότι πριν βρεθεί νεκρός στην πισίνα, ο νεαρός άνδρας ήταν «χλωμός και έτρεμε». Ο συντετριμμένος ιδιοκτήτης κλαμπ ανέφερε ότι «ο άνδρας μπήκε στην πισίνα και μετακινήθηκε από τη μια πλευρά της πισίνας στην άλλη. Η μπαργούμαν τον είδε και ανησύχησε γιατί φαινόταν πολύ χλωμός».

«Προσπαθήσαμε τρεις φορές (να του κάνουμε ΚΑΡΠΑ), αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σε σοκ. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις