Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Θρίλερ στο βυθό για ζευγάρι που εγκλωβίστηκε στο βυθισμένο αυτοκίνητό του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Τα φρένα του αυτοκινήτου δεν έπιασαν και το ζευγάρι βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας – Τη συνέχεια παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα μικροί και μεγάλοι που βρίσκονταν στο σημείο…

Άγιο είχε ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν, στην παραλιακή στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα.

Στο σημείο, βρέθηκε ο λιμενικός Ηλίας Θεοδόσης, ο οποίος με αυτοθυσία, έπεσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου, το αυτοκίνητο ερχόταν από την νότια πλευρά της πόλης, από το Άγιο Χαράλαμπο και λίγο πριν το φανάρι στο πλάτωμα του Αγίου, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, δεν χτύπησε (!) σε καμία κολόνα από τις πολλές που βρίσκονται εκεί και βρέθηκε ανάποδα μέσα στο νερό.

ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Κανένας πολίτης ή τουρίστας δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή από το πολυσύχναστο παραλιακό πεζοδρόμιο, απέναντι ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Ο άνδρας οδηγός, από το σφοδρό χτύπημα, βρέθηκε έξω από το παράθυρο του οδηγού.

Η κοπέλα – συνοδηγός, από το τράνταγμα βρέθηκε στο πίσω κάθισμα. Όταν ο λιμενικός και πολίτες, άρχισαν να την ψάχνουν στο κάθισμα του συνοδηγού δεν μπορούσαν να την βρουν. Γρήγορα, ο Ηλίας Θεοδόσης, άρχισε να ψάχνει στο πίσω κάθισμα και εντόπισε μια τσάντα.

Το μυαλό του, αρχικά πήγε σε μικρό παιδί. Με αγωνία και μέσα στα θολά νερά, έψαχνε με τα χέρια όταν έπιασε τα μακριά μαλλιά της κοπέλας. Άμεσα την τράβηξε έξω και εκείνη τη στιγμή το κορίτσι πήρα ανάσα! Τελικά οδηγός και συνοδηγός δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Το αυτοκίνητο απομάκρυνε από το σημείο γερανός.

Πηγή: imerazante.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε