Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Την πάτησαν οι ληστές του Λαγανά – Έπιασαν τα “μπουμπούκια” που χτυπούσαν περαστικούς!

Ζάκυνθος: Την πάτησαν οι ληστές του Λαγανά – Έπιασαν τα “μπουμπούκια” που χτυπούσαν περαστικούς!

Πολλή δουλειά για την αστυνομία και φέτος στη Ζάκυνθο. Οι δράστες παραμόνευαν και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία…

Δύο αλλοδαποί, 25 και 21ος ετών Σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν στον Λαγανά Ζακύνθου, για ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς και απόπειρα ληστείας κατά περίπτωση, σε βάρος δύο αλλοδαπών διαφορετικής εθνικότητας, ηλικίας 20 και 18 ετών.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για δύο διαδοχικά περιστατικά, εντόπισαν και ακινητοποίησαν άμεσα τους δύο αλλοδαπούς δράστες, οι οποίοι λίγη ώρα πριν, είχαν αφαιρέσει με την απειλή σωματικής βίας, από έναν 20χρονο, μικρό χρηματικό ποσό ενώ αποπειράθηκαν με τον ίδιο τρόπο να αποσπάσουν χρήματα και από έναν 18χρονο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 126 ευρώ το οποίο και κατασχέθηκε. Ο δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Επεισόδια στο νοσοκομείο του νησιού από μεθυσμένους τουρίστες

Το τελευταίο διάστημα, διαδοχικά είναι τα περιστατικά με τουρίστες που μεταφέρονται μεθυσμένοι στο νοσοκομείο Ζακύνθου και εκεί προβαίνουν σε βανδαλισμούς και καταστρέφουν τον εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικό το περιστατικό με έναν Βρετανό τουρίστα, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει ασθενοφόρο! Ο άνδρας, σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε υλικές ζημιές στα Επείγοντα, κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζομένους και στη συνέχεια αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο, στο οποίο προκάλεσε αρκετές ζημιές.

Τελικά, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και ο μοναδικός υπάλληλος ιδιωτικής ασφάλειας τον ακινητοποίησαν με δυσκολία και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία, αφού πρώτα όμως είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη γιατρό.

Σε άλλο, παρόμοιο περιστατικό, τουρίστας, επίσης Βρετανός, διακομίστηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο, σε κατάσταση μέθης. Οταν αποχώρησε η αστυνομία, άρχισε να απειλεί γιατρούς και εργαζομένους, χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς, ενώ χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα! Τελικά, τον συνέλαβε η αστυνομία.

Πηγή: imerazante.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις