Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Το συγκινητικό μήνυμα της Ντένιας Παράσχη στο facebook – Αισιοδοξία για τη γλυκιά κοπέλα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Ντένια Παράσχη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα, όταν έγινε γνωστό πως πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά…

Η Ντένια Παράσχη, η 28χρονη κοπέλα από την Ζάκυνθο που συγκίνησε όλη την Ελλάδα πριν από λίγο καιρό με την «μάχη» που έδινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, συνεχίζει την θεραπεία της στην Βοστώνη. Η γλυκιά κοπέλα ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα καθώς μέσα από τη σελίδα που είχε δημιουργήσει στο facebook, θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για εκείνη και την κατάσταση της υγείας της. Πλεόν όπως αναφέρει βρίσκεται στον τρίτο κύκλο της θεραπείας της, με τα μηνύματα των γιατρών να είναι ενθαρρυντικά και την ίδια να είναι αισιόδοξη.

Στο πλευρό της κοπέλας και της οικογένειάς της εξακολουθούν να βρίσκονται Έλληνες της Αμερικής. Σε καθημερινή βάση κατακλύζουν με τις επισκέψεις τους το νοσοκομείο, ενώ η φιλοξενία που έχουν επιφυλάξει στους δικούς της είναι μοναδική. Από τη στιγμή που τους παρέλαβαν στο αεροδρόμιο μέχρι τώρα δεν έχουν φύγει από το πλευρό τους, τόσο στη διαμονή σε σπίτι των αποδήμων όσο και σε κάθε άλλου είδους διευκόλυνση και παροχή.

Αλλά και η τοπική Εκκλησία της Βοστώνης αποτέλεσε αρωγό και συμπαραστάτη αυτής της προσπάθειας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την περιπέτεια της υγείας της. Διέθεσε κάθε μέσο που θα μπορούσε να βοηθήσει και διευκολύνει την παραμονή και διαμονή τους εκεί.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε