Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Τραγωδία στο διάσημο Ναυάγιο – Βούτηξε από το πλοίο και πνίγηκε στη θάλασσα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοκ στη διάσημη παραλία που ήταν γεμάτη τουρίστες – Ο καπετάνιος του πλοίου ήταν ο πρώτος που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…

Στην παραλία του «Ναυαγίου» πνίγηκε 29χρονος Κινέζος τουρίστας, την ώρα που κολυμπούσε. Ο 29χρονος, μαζί με άλλους τουρίστες, ξεκίνησε τη θαλάσσια εκδρομή του με ημερόπλοιο από το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου Βολιμών και έφτασε στην παραλία του Ναυαγίου. Ενώ το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο, σε απόσταση 15 μέτρων από την ακτή, ο καπετάνιος του ημερόπλοιου αντιλήφθηκε πως ένας από τους επιβάτες έπλεε αναίσθητος και με το πρόσωπο στο νερό. ‘Αμεσα έριξε δύο σωσίβια και κάλεσε σε βοήθεια τους παραβρισκόμενους λουόμενους. Αφού κατάφεραν να ανασύρουν τον 29χρονο από το νερό και να τον επιβιβάσουν στο σκάφος, του προσέφεραν τις Πρώτες Βοήθειες αλλά ήδη ήταν αργά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανάλογη τραγωδία είχαμε και τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε το άψυχο σώμα του νεαρού Κινέζου, βρέθηκε στην παραλία του Ναυαγίου ενώ η μοτοσυκλέτα που είχε νοικιάσει βρέθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ που υπάρχει κοντά στην εξέδρα φωτογράφησης, πάνω από το Ναυάγιο. Μετά από έρευνα και πληροφορίες και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή Πόρτο Βρώμ η – Ναυάγιο στο Βορειοδυτικό μέρος της Ζακύνθου.

Ντόπιοι ψαράδες με βάρκα, πήγαν στην παραλία του Ναυαγίου, εντόπισαν τη σορό και την μετέφεραν στο λιμανάκι στο Πόρτο Βρώμη. Από εκεί μεταφέρθηκε με νεκροφόρα στην πόλη της Ζακύνθου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε