Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Τσαντάκιας έκλεψε τσάντα από γυναίκα και έτριβε τα μάτια του μόλις απομακρύνθηκε και την άνοιξε

Ζάκυνθος: Τσαντάκιας έκλεψε τσάντα από γυναίκα και έτριβε τα μάτια του μόλις απομακρύνθηκε και την άνοιξε

Η κλοπή σημειώθηκε σε δρόμο του νησιού. Ο τσαντάκιας πήρε στα χέρια του, την τσάντα που κρατούσε γυναίκα και έγινε καπνός. Η Ζάκυνθος συζητάει τα όσα ακολούθησαν…

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο για την κλοπή και τις ανακοινώσεις που έκανε η αστυνομία. Ο τσαντάκιας που έβαλε στο στόχαστρο πεζή γυναίκα, πήρε στα χέρια του, μια τσάντα που έκρυβε 1.600 ευρώ. Όπως είπε ο ίδιος που τελικά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, δεν γνώριζε ότι μέσα υπήρχαν τόσα χρήματα. Η επιλογή της γυναίκας έγινε τυχαία. Ο νεαρός απομακρύνθηκε με την τσάντα και όπως φαίνεται όταν την άνοιξε και είδε τα χρήματα, άρχισε να τα ξοδεύει.

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Έλληνα για το αντίστοιχο αδίκημα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσε, από γυναίκα που κινούνταν πεζή, στην πόλη της Ζακύνθου, την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσωπικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν και επιστράφηκε στην κάτοχό τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις