Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζευγάρι πήγε διακοπές στην Κρήτη και έπαιξαν ξύλο στο ξενοδοχείο – Συνελήφθη ο 41χρονος

Ζευγάρι πήγε διακοπές στην Κρήτη και έπαιξαν ξύλο στο ξενοδοχείο – Συνελήφθη ο 41χρονος

Πανικός επικράτησε σε ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη, αφού ένα ζευγάρι που είχε πάει για διακοπές κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Ο 41χρονος φέρεται να χτύπησε την 37χρονη σύντροφό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση του διευθυντή της τουριστικής  μονάδας. 

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο άνδρας χαστούκισε την σύντροφό του και μάλιστα… τρεις φορές. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κλήθηκε και έφτασε αμέσως ο διευθυντής της μονάδας ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε και έφτασε η αστυνομία για να καταγράψει και να ερευνήσει το περιστατικό.

Ο άνδρας όμως… ενοχλήθηκε από την παρουσία τόσο του διευθυντή όσο και των αστυνομικών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σκηνή, τους παρόντες και όλο το συμβάν.

Ως αποτέλεσμα ήταν ο διευθυντής να καταγγείλει τον τουρίστα ο οποίος συνελήφθη και πλέον – εκτός από ενδοοικογενειακή βία – κατηγορείται και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων αφού κατέγραφε με κάμερα δίχως την συναίνεση των παρόντων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρόκειται για έναν 41χρονο Άγγλο και μία 37χρονη γυναίκα από την Πολωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι οικείες προξενικές αρχές.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις