Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζωνιανά: Κερδίζει τη μάχη ο τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής! Διάχυτοι οι φόβοι για βεντέτα

Ζωνιανά: Κερδίζει τη μάχη ο τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής! Διάχυτοι οι φόβοι για βεντέτα

Καλά είναι τα νέα για τον 54χρονο άντρα από τα Ζωνιανά, ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης μετά από πυροβολισμό και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Ο 54χρονος έχει αποσωληνωθεί και έχει ξυπνήσει ωστόσο  – όπως τονίζει ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανέστης Κιούλπαλης –  “τα επόμενα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για να φανεί αν η σταθερότητά του έχει αντοχή. Ο ασθενής μιλά, καταλαβαίνει και επικοινωνεί ωστόσο θα χρειαστεί να φανεί πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του όταν θα πρέπει να σηκωθεί, να κινηθεί και να μετακινηθεί”. 

Click4more: Ζωνιανά: Καταιγισμός πυρών και φόβοι για βεντέτα! Κλειστά στόματα μετά τη νέα αιματηρή συμπλοκή

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση και πραγματοποίησαν αυτοψίες στις περιοχές όπου εκτυλίχθηκαν οι δύο επεισοδιακές σκηνές έχουν μεγάλη δυσκολία στο να αποσαφηνίσουν όλα αυτά τα ερωτηματικά.

Ωστόσο, οι ίδιοι κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον δράστη ο οποίος είναι ένας 25χρονος άνδρας. Ήδη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Την ίδια ώρα, στα Ζωνιανά από προχθές το βράδυ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία υπό τον φόβο της βεντέτας.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις