Αθλητικά

ΑΕΚ – Άγιαξ: Νοκ άουτ ο Τσούμπερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χωρίς τον Στίβεν Τσούμπερ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Στίβεν Τσούμπερ έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, λόγω ενοχλήσεων που δεν του επέτρεψαν να δώσει το “παρών”, έστω και στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είχε ενοχλήσεις στη χθεσινή τελευταία προπόνηση και σήμερα αποφασίστηκε τελικά να μην είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Μένει να φανεί αν ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Στίβεν Τσούμπερ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League live: Δυο γκολ ο Γκιρασί και προβάδισμα της Ντόρτμουντ στην έδρα της Σαμπάχ Μπακού - Η Σλάβια Πράγας μείωσε 2-1 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, μετά από απίστευτο λάθος του Γκεντουζί
Πέρα από το ματς της ΑΕΚ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων θα “τεράστιο” εστιαστεί στο ματς του Παρισιού
ΦΩΤΟ Reuters