Πολιτική

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Το 8% στις δημοσκοπήσεις πόνεσε πολύ και πολλούς – Η απάντηση στις καταγγελίες Μπογδάνου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσω βίντεο στα social media απάντησε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τις καταγγελίες περί πλαστών υπογραφών για την ίδρυση του κόμματός της.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει καταγγείλει πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε το κόμμα της με πλαστές υπογραφές με την ίδια να απαντά μέσω social media πως «το 8% έχει πονέσει πολύ και πολλούς. Οι βρόμικες επιθέσεις του κ Βελόπουλου και τα ψεύδη που επινόησαν μαζί με άλλους “μπροστινούς” δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες. Το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Παράλληλα χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις καταγγελίες του Κωνσταντίνου Μπουγδάνου, τον οποίο ταυτίζει με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ είπε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που επιχειρούν να της αφαιρέσουν την έδρα που κατέλαβε στην Ευρωβουλή.

Για το ποσοστό 8% που επικαλείται είναι αυτό που κατέγραψε σε χθεσινή (13/11/2024) δημοσκόπηση της Real Poss που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τι καταγγέλλει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μέσω του δικηγόρου Θεόδωρου Μαντά, κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο ζητώντας έρευνα για τη γνησιότητα των υπογραφών για το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ο κ. Μπογδάνος δήλωσε πως δύο πρώην στελέχη του κόμματος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ο Ίωνας Ανδρικόπουλος και άλλο ένα πρόσωπο που αναμένεται να καταθέσει αν χρειαστεί, αποκάλυψαν στοιχεία που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα.

Όπως λέει ο κ. Μπογδάνος τα όταν αυτά έφεραν στο φως τις μη γνήσιες υπογραφές, που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα στο κόμμα που ίδρυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο ποινικολόγος Θεόδωρος Μαντάς ανέφερε για το θέμα: «Πρόκειται για μία σοκαριστική, βαρύτατη καταγγελία που όλα δείχνουν πως είναι αληθής. Ως ενεργοί πολίτες που έχουμε καθήκον να περιφρουρούμε τους κανόνες της Δημοκρατίας, καλούμε τη Δικαιοσύνη να ενεργήσει άμεσα, ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα της ίδρυσης του εν λόγω κόμματος.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Άρχισαν τα όργανα μετά την ανακοίνωση του δεύτερου κύματος διεύρυνσης
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Κορακάκης, διέψευσε την συμμετοχή του στην Επιτροπή της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ εσωκομματικές αντιδράσεις υπήρξαν για τον πρώην πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεοδόση Πελεγρίνη
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
«Ναι» σε άμυνα και ασφάλεια, λένε οι Έλληνες σε δημοσκόπηση μετά την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Ανέβηκε στο 34,1% η ΝΔ
Οι πολίτες συμφωνούν με την αγορά των φρεγατών, ενώ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις στην οικονομία και την ακρίβεια από τον πόλεμο στο Ιράν
Δημοσκόπηση Interview: «Ναι» σε άμυνα και ασφάλεια – Ανέβηκε στο 34,1% η ΝΔ
Στέφανος Κασσελάκης: Οι «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο» θα κατέβουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές
Σχετικά με τις πολεμικές συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή ο κ. Κασσελάκης είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τελείως ανέτοιμη και οι οικονομικές επιπτώσεις για την Ελλάδα θα είναι μεγάλες
Στέφανος Κασσελάκης
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου για τις πιθανές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν στην ελληνική οικονομία
Στη σύσκεψη συμμετέχουν σε επίπεδο υπουργών ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Σταύρος Παπασταύρου, ενώ ο Θάνος Πετραλιάς θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς βρίσκεται στις Βρυξέλλες
Μέγαρο Μαξίμου
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 32,7% η ΝΔ με διαφορά 15,9 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – «Χαμηλές πτήσεις» για Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος πρωθυπουργός – Επτακομματική η επόμενη Βουλή - Το 85% των ερωτηθέντων ανησυχεί για την σύρραξη στη Μέση Ανατολή
Κάλπη 137