Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άργος: Σκότωσε την 10χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε – Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα στο φλεγόμενο διαμέρισμα – video

Άργος: Σκότωσε την 10χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε – Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα στο φλεγόμενο διαμέρισμα – video

– Ο 29χρονος εκτέλεσε την 10χρονη ετεροθαλή αδερφή του στο Άργος
– Την σκότωσε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους με καραμπίνα και αυτοκτόνησε
– Σε κατάσταση σοκ η μητέρα που είδε το ένα της παιδί να σκοτώνει το άλλο
– Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Όλα ξεκίνησαν στις 14.40 όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς και φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στο Άργος. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, αποδείχθηκε πως επρόκειτο για διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με το μεγαλύτερο να σκοτώνει το μικρότερο και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο παιδί, 29 ετών, από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, πυροβόλησε εξ επαφής την 10χρονη ετεροθαλή αδερφή του. Αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν η μητέρα τους που καλούσε απελπισμένα σε βοήθεια. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κοριτσάκι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο σπίτι είχε εκδηλωθεί και πυρκαγιά, καθώς ο 29χρονος πριν το εγκαταλείψει είχε βάλει φωτιά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο, μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας. Το κακό ήταν αναπόφευκτο…

Οι φωνές στο διαμέρισμα που ξεσήκωσαν το Άργος

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Το κοριτσάκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Οι γιατροί έδωσαν άνιση μάχη και δεν τα κατάφεραν.

Η μητέρα των δύο νεκρών παιδιών είναι αναισθησιολόγος και ο σύζυγός της γιατρός. Κάτοικοι της περιοχής παραμένουν συγκλονισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν το μεσημέρι

Πληροφορίες ότι ο δράστης αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 29χρονος δράστης αφού σκότωσε την 10χρονη αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Αστυνομικοί εντόπισαν δίπλα στο άψυχο σώμα του ένα όπλο, με το οποίο αυτοκτόνησε.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής

Όλα αυτά την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη στους δρόμους της περιοχής για να επαναφέρουν την ομαλότητα μετά το σαρωτικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα. Το Άργος και η Νέα Κίος, βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σπίτια πλημμύρισαν, δρόμοι διαλύθηκαν και άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Το πρώτο φως της ημέρας αποτυπώνει τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω η κακοκαιρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: argolikeseidhseis.gr, argonafplia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις