Site icon NewsIT

Η Γιουβέντους “κράζει” το πέναλτι της Ρεάλ! Ο Μπουφόν και ο… σκουπιδοτενεκές [vids, pics]

12.04.2018 | 00:49
Champions League

Η απόφαση του διαιτητή στο 93ο λεπτό του Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, έκρινε την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Ρονάλντο να ευστοχεί από τη βούλα του πέναλτι και τον Μπουφόν να έχει ήδη αποβληθεί, όντας έξαλλος με την υπόδειξη του ρέφερι. Τρομερές διαμαρτυρίες από τους Ιταλούς.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα στη Μαδρίτη και ενώ όλα έδειχναν παράταση, μετά το επικό 0-3 που είχε πετείχει ήδη από το 61′ η Γιουβέντους, μια πτώση του Βάθκεθ μέσα στην περιοχή του Μπουφόν άλλαξε τα πάντα. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, ο Ιταλός τερματοφύλακας έπεσε πάνω του και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε μία ακόμη ευκαιρία για να γίνει ήρωας.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο Μπουφόν μίλησε με “σκληρή γλώσσα” για το διαιτητή της αναμέτρησης. “Ένας διαιτητής δεν μπορεί να είναι τόσο κυνικός και να καταστρέφει έτσι την προσπάθεια μιας ολόκληρης ομάδας. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται άνθρωπος, να αφήνει έξω μία ομάδα με τέτοιο τρόπο. Αν θέλεις να είσαι ο πρωταγωνιστής μείνε σπίτι σου με την γυναίκα σου. Ο Όλιβερ αντί για καρδιά έχει έναν σκουπιδοτενεκέ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τρομερές δηλώσεις και από τον ιδιοκτήτη της βέκια σινιόρα, Αντρέα Ανιέλι.  “Δεν καταλαβαίνω πώς αυτά τα επεισόδια γίνονται πάντοτε εις βάρος των Ιταλών. Ο αρχιδιαιτητής της UEFA, ο Πιερλουίτζι Κολίνα, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χτυπάει τις ιταλικές ομάδες, οι ορισμοί των διαιτητών ίσως γίνονται για να δείξει ότι αν και Ιταλός είναι ουδέτερος. Ο αρχιδιαιτητής πρέπει να αλλάζει κάθε τρία χρόνια, τέλος. Δείτε τι αδικίες έχουν συμβεί φέτος σε ματς των Λάτσιο, Ρόμα και Μίλαν, όχι μόνο στα δικά μας ματς, όπως το πέναλτι στον Κουαδράδο στο πρώτο ματς που δε δόθηκε. Έχουμε χώρες με VAR και στο Champions League δεν έχουμε. Θα πιέσω προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Champions League πρέπει να αναβαθμιστεί. Η UEFA δεν είναι εναντίον του VAR, όμως υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Πρέπει να κινητοποιηθούν. Έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση για τη Γιουβέντους. Δεν ήταν ούτε κόκκινη κάρτα στον Ντιμπάλα (σ.σ. στο 1ο παιχνίδι). Απόψε ο διαιτητής δεν καταλάβαινε τίποτα”, ανέφερε ο “ισχυρός” άνδρας της Γιουβέντους.

Το πέναλτι στο Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους

https://twitter.com/ConraGalan/status/984173995619770369

Η αποβολή του Μπουφόν

https://twitter.com/PrimeWolfTips/status/984182742257717248

https://twitter.com/AdriRoyale_10/status/984182742811324418

https://twitter.com/Marcelitakcres/status/984185231312900096

Το 1-3 από τον Ρονάλντο

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version