Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο γιγάντιος κρατήρας της Αττικής που μοιάζει με καρδιά

Ο γιγάντιος κρατήρας της Αττικής που μοιάζει με καρδιά

Η φύση πάντα μας εκπλήσσει και δημιουργεί εντυωσιακά σκηνικά γύρω μας. Εικόνες, σχέδια και σχήματα που πολλές φορές δεν μπορείς καν να φανταστείς. 

Ακόμη και δίπλα μας κρύβονται πολλές φορές άγνωστα μέρη και τοποθεσίες που δεν τα έχουμε καν ακούσει και περιμένουν να τα εξερευνήσουμε. Ένα τέτοιο μέρος είναι και ένας κρατήρας δίπλα στην Αθήνα και εντός Αττικής. Ένας κρατήρας… ρομαντικός ο οποίος έχει ένα χαρακτηριστικό σχήμα καρδιάς. 

Σε αντίθεση με το σχήμα του, το όνομά του είναι λίγο διαφορετικό. Ονομάζεται Χάος. Αυτός ο τεράστιος κρατήρας βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Λαύριο. Οι εικόνες από ψηλά είναι εντυπωσιακές και δείχνουν αυτό το σχήμα της καρδιάς.

Το Χάος, ο γιγάντιος αυτός κρατήρας δίπλα στην Αθήνα βρίσκεται στην καρδιά του δήμου Λαυρεωτικής βρίσκεται το Χάος. Ο γιγάντιος κρατήρας βρίσκεται πολύ λίγο έξω από την πόλη του Λαυρίου και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων είναι το σχήμα καρδιάς που έχει. Παρότι πολλοί θα έσπευδαν να το χαρακτηρίσουν φυσικό μνημείο των ερωτευμένων, οι θρύλοι που περικλείουν τη δημιουργία του δεν είναι τόσο ρομαντικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις