Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 73-58 ΤΕΛΙΚΟ: Θρίαμβος αφιερωμένος στον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 73-58 ΤΕΛΙΚΟ: Θρίαμβος αφιερωμένος στον Παύλο Γιαννακόπουλο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το “λαικό προσκύνημα” των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, συνδυάστηκε και με έναν εξαιρετικό αγώνα από την πλευρά των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ, που “συνέτριψαν” με 73-58 τον Ολυμπιακό και έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Κοντά σε ένα ακόμη πρωτάθλημα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας την “αυτοκρατορία” του Παύλου Γιαννακόπουλου, που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών. Οι πράσινοι νίκησαν με 73-58 τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League και είναι πια ένα… βήμα, από το back2back στους εγχώριους τίτλους.

Με τον Καλάθη να κρατά για μία ακόμη φορά τη “μπαγκέτα” του ηγέτη και τους Ρίβερς και Τζέιμς να σκοράρουν από παντού, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, παρά τη μεγάλη αστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Το “πάλεψαν” μόνο οι Πρίντεζης και Σπανούλης για τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Στο αγωνιστικό “κομμάτι”, οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να μην επηρεαστούν από το “κλίμα” στο γήπεδο και να διεκδικήσουν τη νίκη, που θα δώσει και το προβάδισμα στη σειρά, αφού αυτή τη στιγμή είναι στο 1-1 μετά από δύο break σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.

Τόσο ο Τσάβι Πασκουάλ, όσο και Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών απουσιών του Αγραβάνη και του Τιλί για τους “ερυθρόλευκους”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις