Ο Σπύρος Ντούγιας, η Αφροδίτη Σημίτη και η Κατερίνα Λιόλιου είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ξεκινήσει το βράδυ της Τρίτης 1η στις 24:00.
Αρχικά, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό τον μικρό Σπύρο Ντούγια, που παίζει κιθάρα μαζί με τους «Prestige The Band» και εύχεται καλό καλοκαίρι, έπειτα είναι η σειρά της Αφροδίτης Σημίτη και ακολουθεί η Κατερίνα Λιόλιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Αφροδίτη Σημίτη δίνει αμέσως μετά τον μικρό ηθοποιό μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός με την υπέροχη φωνή μιλάει για τη συγγένειά της με τον Κώστα Σημίτη, αλλά και με την οικογένεια Μητσοτάκη, μέσω του συζύγου της, Άλκη Μητσοτάκη. Ποια ήταν η σχέση με τον θείο της; Έχει χρεωθεί ότι έχει «βύσμα» λόγω του επιθέτου της; Πώς συνυπάρχει σε ένα σπίτι μία Σημίτη και ένας Μητσοτάκης; Στη συνέχεια, αναφέρεται στην πορεία της στο ραδιόφωνο, αλλά και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ΚΛΙΚ FΜ.
Έπειτα, εμφανώς συγκινημένη, αποκαλύπτει τα δύσκολα εφηβικά χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τον τρόπο που διαμορφώθηκε η σχέση με τη μητέρα της. Γιατί ένιωθε ότι την ισοπέδωνε με τα λεγόμενα της; Πώς ο Πέτρος Κωστόπουλος τη βοήθησε και την πήγε σε ψυχολόγο; Γιατί τον αποκαλεί ακόμα μέχρι και σήμερα «θείο»; Τέλος, μιλάει για το νέο της ραδιοφωνικό βήμα, μετά από μία δύσκολη επαγγελματική χρονιά.
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» είναι η Κατερίνα Λιόλιου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλάει για τον σύντροφό της και αποκαλύπτει πόσο ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του. Γιατί δεν της αρέσει να κρύβεται; Πώς θέλει να ζει τη ζωή της;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια, αναφέρεται στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της, αλλά και για το ρεπερτόριο που επιλέγει να εκτελεί. Πώς αντιδρά στους haters και στα αρνητικά σχόλια; Ποιο κομμάτι της θεωρεί ότι έκανε το «κλικ» στην καριέρα της;
Τέλος, δέχεται την πρόκληση του Γρηγόρη να αναμετρηθούν στο παιχνίδι «Μάντεψέ Το», ενώ ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής τις καινούργιες της επιτυχίες.