Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Με τέσσερις θεματικές ενότητες το debate – Αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής

Στις 20 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα διεξαχθεί το debate του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στους 4 υποψηφίους προέδρους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ «το debate του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Ραδιομέγαρο. Θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤNEWS, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS μέσω ERTFLIX και  ertnews.gr.  Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου.

Οι Απόστολος Γκλέτσος, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε τέσσερις θεματικές ενότητες.

1.Οικονομία
2.Κλιματική κρίση
3.Κοινωνικό κράτος/Κόμμα-οργάνωση
4.Εξωτερική πολιτική

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις τέσσερις θεματικές ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 120”.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής follow up ερωτήσεων σε καθέναν από τους τέσσερις υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 60’’.

Σε κάθε ενότητα, ο καθένας από τους υποψηφίους θα έχει το δικαίωμα υποβολής ερώτησης σε έναν έως δυο συνυποψήφιούς του. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και κάθε απάντηση τα 120’’.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του προσωπικού οράματος του κάθε υποψηφίου, χρονικής διάρκειας έως 180’’».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για τη φορολόγηση των τραπεζών: Πρόταση στη λογική των «εύκολων λύσεων»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιλέγει στοχευμένες παρεμβάσεις, χωρίς να διακινδυνεύεται η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος
Παύλος Μαρινάκης