Αθλητικά

Τέλος ο Μπαρτ Σένκεφελντ από τον Παναθηναϊκό: «Πράσινος φρουρός για πάντα»

Μια αναμενόμενη εξέλιξη που πήρε επίσημη μορφή

Παναθηναϊκός και Μπαρτ Σένκεφελντ πήραν διαφορετικούς “δρόμους”, με την “πράσινη” ΠΑΕ να ανακοινώνει τη Δευτέρα (19.05.2025) την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Ολλανδό στόπερ ως… πράσινο φρουρό.

Συγκεκριμένα, μέσω μιας ανάρτησης στους επίσημους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού στα social media οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να ευχαριστήσουν τον Σένκεφελντ για την προσφορά του.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος τους, ενώ έφτασε σε αυτή την εξαετία συνολικά τις 166 συμμετοχές σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και δίνοντας δύο ασίστ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπήρξε αρχηγός του Παναθηναϊκού, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση δύο Κυπέλλων Ελλάδας (2022 και 2024).

Ο Ολλανδός κατέγραψε 164 συμμετοχές και 5 γκολ με το “τριφύλλι”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα