Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της

Την αποφυλάκισή της ζήτησε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας. Το αίτημα της απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς το Συμβούλιο έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού, είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα της μαστροπείας. Η κατηγορούμενη εξαρχής αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης κόρης της, υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε καταγγείλει τον 53χρονο για τον βιασμό του παιδιού της. 

Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη με ένταλμα στις 17 Οκτωβρίου του 2022, καθώς οι αρχές εντόπισαν εμβάσματα ύψους 110 ευρώ τα οποία, κατά την κατηγορία, προέρχονται από το αδίκημα της μαστροπείας.

Σε παλαιότερες δηλώσεις είχε αναφέρει ότι έχει προφυλακιστεί «τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα», σημειώνοντας επίσης ότι «όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχθώ λάσπη από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου, δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μην με αφήνουν να συμβάλλω και εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στην Αττική – «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα
Μήνυμα του 112 σε Αρκαδία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το μεσημέρι έως το βράδυ σήμερα» αναφέρεται στο μήνυμα του 112 στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας
Κακοκαιρία στην Πελοπόννησο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες