Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Luxury κρουαζιέρες με βάση τον Πειραιά: Συνέντευξη με Crystal Cruises (video)

Luxury κρουαζιέρες με βάση τον Πειραιά: Συνέντευξη με Crystal Cruises (video)

Ο Σπύρος Αλμπέρτης, αντιπρόεδρος Λιμενικών Λειτουργιών, Σχεδιασμού Δρομολογίων και Διαχείρισης Καυσίμων της Crystal Cruises μιλά στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr για την κρουαζιέρα πολυτελείας, με αφορμή την απόφαση της εταιρείας να κάνει τον Πειραιά, πρώτο home port του ανακαινισμένου Crystal Symphony, με 12 προγραμματισμένες αφίξεις στην Ελλάδα για το 2023.

Μιλά για τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία με ένα κρουαζιερόπλοιο, στα πρότυπα του «μπουτίκ», όπως τα πλοία που διαθέτει ο στόλος της Crystal Cruises, η οποία πραγματοποιεί δρομολόγια σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας ταξιδιωτικές εμπειρίες από τη φιλόξενη Μεσόγειο, μέχρι τη μαγευτική Βαλτική, τη μυστηριώδη Βόρεια Θάλασσα, τον αχανή Ατλαντικό και την ανεξερεύνητη Ανταρκτική.

Όπως αναφέρει ο κ. Αλμπέρτης, η κρουαζιέρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό, καθώς οι Αμερικανοί ταξιδεύουν με μεγαλύτερη συχνότητα από τον υπόλοιπο κόσμο, στην Ελλάδα ωστόσο, οι προοπτικές είναι μεγάλες καθώς, ο μέσος Έλληνας δεν έχει ακόμα την κρουαζιέρα πρώτη επιλογή για τις διακοπές του.

Ο ίδιος μίλησε ακόμη για τα λιμάνια της Ελλάδας και τους ειδυλλιακούς προορισμούς της, που μαγνητίζουν τις εταιρείες κρουαζιέρας, αλλά και για τα σχέδια της Crystal Cruises που αφορούν τον κόσμο και τη χώρα μας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Videos Τελευταίες ειδήσεις