Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιατί πέτυχε το σκανδιναβικό ντιζάιν στην Ελλάδα: Συνέντευξη με τον Κ. Δημόπουλο της JYSK

Γιατί πέτυχε το σκανδιναβικό ντιζάιν στην Ελλάδα: Συνέντευξη με τον Κ. Δημόπουλο της JYSK

Ο διευθυντής πωλήσεων & μάρκετινγκ της JYSK Ελλάδος κ. Κώστας Δημόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr εξηγεί πώς το σκανδιναβικό ντιζάιν επηρεάζει την ευημερία μας κι ερμηνεύει τους λόγους που κατέκτησε τους Έλληνες.

Αναφέρεται στην τιμολογιακή πολιτική των πολυεθνικών αλυσίδων, τα υπέρ και τα κατά για επενδύσεις στο λιανεμπόριο της Ελλάδας, ενώ μιλά για τα φιλόδοξα αναπτυξιακά σχέδια της JYSK στη χώρα μας, η οποία φέτος πέτυχε πωλήσεις ρεκόρ.  

Επίσημος προμηθευτής της Δανικής Βασιλικής Αυλής η JYSK διαθέτει παρουσία σε 48 χώρες και περισσότερα από 3.200 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.  Στην Ελλάδα έκανε ντεμπούτο το Σεπτέμβριο του 2015 κι από τότε κινείται ανοδικά, πετυχαίνοντας, χρονιά ρεκόρ το 2022, με πωλήσεις 82,2 εκατ. ευρώ.

Στην ελληνική αγορά, διαθέτει σήμερα 54 καταστήματα και απασχολεί 455 υπαλλήλους στην Ελλάδα, ενώ την περίοδο αυτή εκπονεί σχέδιο για ενίσχυση του δικτύου με νέα σημεία πώλησης κι επιλεκτική ανακαίνιση υπαρχόντων καταστημάτων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos Τελευταίες ειδήσεις