Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Οι ανεμβολίαστοι, τα κοστοβόρα rapid test και ο… χαμός στα Σκόπια

Οι ανεμβολίαστοι, τα κοστοβόρα rapid test και ο… χαμός στα Σκόπια

«Τσούζουν» τις τσέπες των ανεμβολίαστων πολιτών τα συνεχή rapid test που κάνουν είτε για να πάνε στη δουλειά τους είτε για να μπουν σε καταστήματα και εστίαση. Η κυβέρνηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων μέτρων αποκλειστικά για τους ανεμβολίαστους, κάτι που συζητήθηκε εκτενώς στην καθημερινή σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Ευαγγελία Τσικρίκα αναφέρθηκαν στο μεγάλο οικονομικό βάρος που καλούνται να πληρώσουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες για να κάνουν τα rapid test, τα οποία ενδεχομένως και να αυξηθούν εβδομαδιαίως. 

Συμφώνησαν ότι το μέτρο είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο αλλά από τη στιγμή που δεν κάνουν το εμβόλιο, είναι προτιμότερο από το να τους πει η κυβέρνηση πως δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους ούτε για να πάνε σούπερ μάρκετ, κομμωτήριο ή για καφέ και φαγητό.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν επίσης οι… θηριώδεις προβλέπεις της Κομισιόν για την ανάπτυξη, που όμως δύσκολα θα «περάσουν» στην πραγματική οικονομία αλλά και τα παιχνίδια του Ερντογάν και του Πούτιν στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας, όπου επαναλαμβάνεται σκηνικό Έβρου.

Φυσικά δεν έλειψε και η αναφορά στην ανατροπή που έγινε στη Βόρεια Μακεδονία, όπου βουλευτής του αλβανικού κόμματος… εξαφανίστηκε, δεν πέρασε η πρόταση μομφής και φαίνεται ότι ο Ζόραν Ζάεφ έπαιξε πολύ έξυπνα το χαρτί της παραίτησης για να «ταρακουνήσει» τη Δύση.

Δείτε εδώ όλα όσα συζητήθηκαν

Videos Τελευταίες ειδήσεις