Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοφία Βούλτεψη στο newsit.gr: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας παρουσιάζει ως traffickers – Θυμίζει QAnon»

Σοφία Βούλτεψη στο newsit.gr: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας παρουσιάζει ως traffickers – Θυμίζει QAnon»

Με το προσφυγικό να είναι στην αιχμή της επικαιρότητας, το newsit.gr φιλοξένησε την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

Η συνέντευξη με την κα Βούλτεψη προηγήθηκε μεν των όσων έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου με την προβοκατόρικη ερώτηση Ολλανδής δημοσιογράφου στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο, η κα Βούλτεψη απάντησε για το θέμα των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Βούλτεψη τόνισε μεταξύ άλλων ότι ξαφνικά, η κυβέρνηση, η ίδια, η ειδική γραμματέας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εμφανιζόμαστε περίπου ως traffickers. Χαρακτήρισε αρρωστημένη αυτή την κατάσταση η οποία όπως είπε «θυμίζει τα περίφημα κινήματα QAnon* και PizzaGate στις ΗΠΑ το 2016 όταν έγινε προσπάθεια στις Προεδρικές εκλογές οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών να στοχοποιηθούν ως παιδόφιλοι, ως traffickers». Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά που είναι όλα τα παιδιά, καθώς μέσα στην πανδημία η αστυνομία σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία τα εντόπισε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη για να δει τι έγινε επί δικής του διακυβέρνησης», είπε επίσης.

Η κα Βούλτεψη, μίλησε επίσης στο newsit.gr και για το πότε θα γίνουν εκλογές, για το αν θα είναι πάλι υποψήφια, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό είναι απόφαση του Προέδρου, αλλά ότι εκείνη το επιθυμεί, για την σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία πηγαίνει πολύ πίσω στον χρόνο αφού οι γονείς τους ήταν συνεργάτες αλλά και για την φυσιογνωμία της ΝΔ. Τέλος, απαντά για το αν την φόβισε η πανδημία.

*Η QAnon είναι μία ακροδεξιά θεωρία συνωμοσίας με βάση την οποία υποστηρίζεται ότι μία κλίκα κανιβαλιστικών παιδόφιλων που λατρεύουν τον Σατανά διευθύνουν μία παγκόσμια σπείρα σωματεμπορίας παιδιών και συνωμοτούν εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος καταπολεμά την κλίκα. Η QAnon, επίσης, ισχυρίζεται συνήθως ότι ο Τραμπ σχεδιάζει μια ημέρα της κρίσης γνωστή ως «Καταιγίδα», όταν χιλιάδες μέλη της θα συλληφθούν.

Videos Τελευταίες ειδήσεις