Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Τρόποι για να μειώσουμε το κόστος στο ρεύμα: Συνέντευξη με τον Ηλία Πετρή της nrg του ομίλου Motor Oil (video)

Τρόποι για να μειώσουμε το κόστος στο ρεύμα: Συνέντευξη με τον Ηλία Πετρή της nrg του ομίλου Motor Oil (video)

Για ηλεκτροκίνηση, φωτοβολταϊκά στέγης και όλα όσα αφορούν την ενέργεια και τη μετάβαση στην πράσινη εποχή συζητά o Ηλίας Πετρής Business Operations Manager και μέλος Δ.Σ της εταιρείας nrg του ομίλου Motor Oil με τη Μαίρη Παπακωνσταντίνου στο στούντιο του newsit.gr.

Ο κ. Πετρής αναφέρεται στην τιμολογιακή πολιτική των παρόχων, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τα ψιλά γράμματα που πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής, στους όρους σύμβασης.

Με ειδικές αναφορές στο κόστος για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκού στη στέγη, ο ίδιος τονίζει ότι οι καιρικές συνθήκες της χώρας μας με την έντονη ηλιοφάνεια, είναι ιδανικές γι’ αυτό και η επιλογή συμφέρει οικονομικά, με σημαντικό όφελος για την τσέπη του καταναλωτή. Μιλώντας με συγκεκριμένο παράδειγμα, προσδιορίζει ότι το κόστος για ένα φωτοβολταϊκό πάνελ με μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας σε σπίτι των 100 τ.μ. κυμαίνεται στα 15.000 ευρώ. Υπάρχουν, ωστόσο χρηματοδοτικά εργαλεία, που καθιστούν εύκολη μια επένδυση αυτής της κατηγορίας.

Συμφέρουσα όμως λύση αποτελεί και η απόκτηση ηλεκτρικού οχήματος, υπό ειδικές συνθήκες, τις οποίες ο ίδιος αναλύει, στο πλαίσιο του νέου τοπίου που διαμορφώνεται και στο μονόδρομο της αγοράς για βιώσιμες λύσεις.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos Τελευταίες ειδήσεις