Υγεία

25η Μαρτίου: Ποιοι πρέπει να αποφύγουν την σκορδαλιά για λόγους υγείας

Η σκορδαλιά περιέχει φυσικά πολύ... σκόρδο, το οποίο είναι αποδεδειγμένα μία εξαιρετική τροφή με πολλές ευεργετικές δράσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό και πασίγνωστη για τις αντιβακτηριακές της ιδιότητες.

Εντούτοις υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που καλό θα ήταν να φάνε σκορδαλιά με μέτρο αυτήν την 25η Μαρτίου, επειδή οφείλουν γενικά να μειώσουν την κατανάλωση σκόρδου στη διατροφή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα