Site icon NewsIT
22:00 | 24.03.17

25η Μαρτίου: Ποιοι πρέπει να αποφύγουν την σκορδαλιά για λόγους υγείας

Newsit Newsroom

Η σκορδαλιά περιέχει φυσικά πολύ... σκόρδο, το οποίο είναι αποδεδειγμένα μία εξαιρετική τροφή με πολλές ευεργετικές δράσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό και πασίγνωστη για τις αντιβακτηριακές της ιδιότητες.

Εντούτοις υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που καλό θα ήταν να φάνε σκορδαλιά με μέτρο αυτήν την 25η Μαρτίου, επειδή οφείλουν γενικά να μειώσουν την κατανάλωση σκόρδου στη διατροφή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version