Υγεία

Self test: Από αύριο Πέμπτη 1/7 ξεκινά και πάλι η δωρεάν διάθεση – Ποιους αφορά

Αρχίζει ξανά η δωρεάν διάθεση self test στα φαρμακεία από την Πέμπτη 1η Ιουλίου σε εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε νέους 18-30 ετών. Κανονικά θα διεξαχθεί η διαδικασία και από τα φαρμακεία της Αττικής και της Αχαΐας, που βρίσκονταν σε κινητοποιήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικότερα, από αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και οι νέοι 18-30 ετών θα μπορούν να προμηθεύονται  με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους, εφάπαξ τα 4 δωρεάν self test (ένα για κάθε εβδομάδα) που τους αναλογούν για ολόκληρο τον μήνα Ιούλιο.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
ΠΟΥ: Ένα στα επτά παιδιά στην Ευρώπη ζει με ψυχική διαταραχή – Η αυτοκτονία κύρια αιτία θανάτου στους 15 με 29 ετών
Η έκθεση καλεί σε άμεση και συντονισμένη δράση για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών και τη διασφάλιση πρόσβασης όλων των παιδιών και νέων σε ποιοτική, εξατομικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας
iStock
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office