Υγεία

Άδωνις:”Θα αποζημιώνονται τα φάρμακα κατά του καπνίσματος”! Έρχεται η απόλυτη απαγόρευση;

Πόλεμο με το ...τσιγάρο ξεκινά ο Άδωνις καθώς εκφράζει πια την πεποίθηση του υπουργείου Υγείας ότι το κάπνισμα θα απαγορευτεί σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους. Τι είπε για τα φάρμακα κατά του καπνίσματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ακόμη όπλο θα έχουν σύντομα στη διάθεση  τους όσοι θέλουν να κάψουν το κάπνισμα και δεν μπορούν. Ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε σήμερα ότι στο άμεσο μέλλον τα φάρμακα για τη διακοπή του καπνίσματος θα αποζημιώνονται από την κοινωνική ασφάλιση. Αίτημα που είχε τεθεί χρόνια τώρα από ειδικούς και επιστημονικές εταιρείες.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα