Site icon NewsIT
08:48 | 22.02.14

Ανταλλαγή συντρόφων: Πόσο επικίνδυνη είναι η νέα μόδα;

Newsit Newsroom

Κανείς δεν πίστευε ότι πριν από έξι χρόνια το αστειάκι του Μπερλουσκόνι προς τον Δανό ομόλογο του ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Ρασμούσεν είναι ο πιο γοητευτικός στην Ευρώπη και μάλλον θα τον σύστηνε στην γυναίκα του θα είχε γίνει... μόδα ανά την υφήλιο.

Η ανταλλαγή συντρόφων ή όπως ονομάζεται το swinging σε χώρες του εξωτερικού κάνει θραύση κερδίζοντας εκατοντάδες φανατικούς οπαδούς. Στην χώρα μας δειλά δειλά αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς οπαδούς καθώς αρκετά ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιοι και να σπάσουν έτσι την μονοτονία της σχέσης τους καταφεύγουν στην ανταλλαγή συντρόφων.

Η επιστήμη δεν θα μπορούσε να σηκώσει τα χέρια ψηλά και έβαλε στο μικροσκόπιο της τις προτιμήσεις της ερωτικής ζωής των φανατικών της ανταλλαγής συντρόφων.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version