Υγεία

Αντιμετωπίστε εναλλακτικά τους μύκητες των ποδιών!

Εμφανίζεται κυρίως το καλοκαίρι ενώ καραδοκεί όπου υπάρχει ο συνδυασμός νερού και πολυκοσμίας. Ο λόγος για τους μύκητες που είναι σε έξαρση αυτή την εποχή, λόγω των εξορμήσεων σε θάλασσες και πισίνες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται για την εμφάνισή τους είναι κυρίως η έκθεση με γυμνά πόδια σε κοινόχρηστους χώρους όπως γυμναστήρια, πισίνες, δωμάτια ξενοδοχείων αλλά και η υπερβολική εφίδρωση των ποδιών, λόγω της ζέστης.

Όσοι συνηθίζουν να κυκλοφορούν ξυπόλητοι στους παραπάνω χώρους περιλαμβάνονται στις ομάδες «υψηλού κινδύνου» για μυκητιάσεις των νυχιών, μια χρόνια και επώδυνη πάθηση, που παρουσιάζει έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η πρόωρη γέννηση διακόπτει την ωρίμανση του εγκεφάλου, διαπιστώνει έρευνα με επικεφαλής Έλληνες επιστήμονες
Eπιχείρησαν να αναζητήσουν την εξήγηση για την αναπτυξιακή πορεία των πρόωρων παιδιών στο επίπεδο των κυττάρων και των γονιδίων τους, εκεί όπου οι συνήθεις απεικονιστικές εξετάσεις δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις
Αξονική εγκεφάλου