Υγεία

Δείτε πόσο θα κουρευτούν τα κονδύλια για την Υγεία το 2014!

Όλο και λιγότερα χρήματα διαθέτει πια ο κρατικός προϋπολογισμός για την περίθαλψη των Ελλήνων ασθενών οι οποίοι πρέπει πλέον να καταβάλουν πολύ περισσότερα από την τσέπη τους για να γιατρευτούν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε καιρό μνημονίου και τρόικας η κοινωνική αλληλεγγύη φαίνεται ότι πάει …περίπατο και οι οικονομικοί στόχοι έχουν πλέον τον πρώτο λόγο. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι κάθε χρόνο από το 2009 και μετά τα κονδύλια για την υγεία μειώνονται σταθερά.

 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, για φέτος ο κρατικός προϋπολογισμός προβλέπει φυσικά πολύ λιγότερα από πέρυσι.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Η απειλή που μπορεί να φτάσει μέχρι την όραση
Από τα χλαμύδια και τη σύφιλη έως τη γονόρροια, τον έρπη και τον HIV, οι λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές οφθαλμικές επιπλοκές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνιμη απώλεια όρασης
Πηγή φωτό: iStock