Σε γενικές γραμμές, από την στιγμή που θα σας πιάσει η διάρροια, πρέπει να καταναλώνετε απλές και ήπιες τροφές, ειδικά τις πρώτες 24 ώρες. Ο δρ Peter Higgins, καθηγητής γαστρεντερολογίας στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, υποστηρίζει ότι τέτοιου τύπου τροφές είναι εκείνες που δεν έχουν πολύ νερό, όπως η βρώμη, οι μπανάνες, το απλό ρύζι, οι βραστές πατάτες, το φρυγανισμένο ψωμί, τα κράκερ και το ψητό κοτόπουλο (στήθος) χωρίς την πέτσα και χωρίς λίπη.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr