Υγεία

Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τα κουνούπια

Αν και βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν της επιδημιολογικής καταγραφής των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου, το υπουργείο Υγείας και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας έχουν θορυβηθεί από τους 15 θανάτους και τα 158 κρούσματα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συγκαλεί έκτακτη επιστημονική σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων του Ιού του Δυτικού Νείλου, καθώς οι υγειονομικές αρχές έχουν θορυβηθεί από την τελευταία πανευρωπαϊκή καταγραφή, που μας κατατάσσει στις χώρες με περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη.

Την σύσκεψη ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media το πρωί, ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock