Υγεία

Εκτός Ντυνάν ο Ανδρέας Μαρτίνης!

Με μια λιτή ανακοίνωση το Δ.Σ. του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν απομακρύνει τον επί σειρά ετών πρόεδρο του νοσοκομείου Ανδρέα Μαρτίνη.

Η υπόθεση συζητιόταν μέρες τώρα παρασκηνιακά μέσα και έξω από το νοσοκομείο. Οι αλλεπάλληλες κατηγορίες σε βάρος του Ανδρέα Μαρτίνη για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του νοσοκομείου φαίνεται ότι τελικά τον οδήγησαν στην πόρτα εξόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου: Σύγχρονη λύση για σύνθετες βλάβες και χρόνιο πόνο
Πώς η καινοτόμος χειρουργική τεχνική αποκαθιστά τη λειτουργικότητα του ώμου ακόμη και σε μη επιδιορθώσιμες ρήξεις τενόντων, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και γρήγορη αποκατάσταση
Πηγή φωτό: iStock