Υγεία

Εμβολιασμοί Covid: 144 εμβολιαστικά κέντρα μπαίνουν σε λειτουργία στις 20 Ιανουαρίου

Τα πρώτα 144 εμβολιαστικά κέντρα τίθενται σε λειτουργία στις 20 Ιανουαρίου, 4 ημέρες μετά την πρώτη επίσημη μέρα των εμβολιασμών στον πληθυσμό και συγκεκριμένα στους υπέργηρους συμπολίτες μας, άνω των 85 ετών.

Σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου Υγείας, στα εμβολιαστικά Κέντρα των Νοσοκομείων που θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς στους ηλικιωμένους, από τις 20 Ιανουαρίου και μετά θα προστεθούν και τα πρώτα 144 εμβολιαστικά Κέντρα των Κέντρων Υγείας όλης της χώρας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά και με βάση τον διαθέσιμο αριθμό εμβολίων.

Οι διευκρινίσεις δόθηκαν μετά τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, ότι δεν είχαν ενημερωθεί ότι οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται και στα δημόσια νοσοκομεία.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.