Υγεία

ΕΟΦ: Ανακαλούνται από την ελληνική αγορά ΟΛΑ τα φάρμακα με ρανιτιδίνη – Δείτε τον κατάλογο

Σε ανάκληση από την ελληνική αγορά, όλων των παρτίδων φαρμακευτικών προϊόντων που περιέχουν τη δραστική ουσία ρανιτιδίνη, με πρώτες ύλες που προέρχονται από την παραγωγό εταιρεία UNION QUIMICO PHARMACEUTICO (UQUIFA), προχωρά ο ΕΟΦ.

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την προληπτική ανάκληση όλων των παρτίδων των φαρμακευτικών προϊόντων που περιέχουν τη δραστική ουσία ρανιτιδίνη του παραγωγού UNION QUIMICO PHARMACEUTICO (UQUIFA) και κυκλοφορούν στο εμπόριο από 9 φαρμακευτικές εταιρείες, παρά το γεγονός ότι το πιστοποιητικό καταλληλότητας (CEP) του παραγωγού UQUIFA για τη δραστική ουσία ρανιτιδίνη βρίσκεται σε ισχύ. Ο ΕΟΦ καλεί τις εταιρείες να αποσύρουν εθελοντικά τα προϊόντα τους.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε την λίστα με όλα τα ανακληθέντα φάρμακα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»