Υγεία

Επικίνδυνα μικρόβια θέτουν σε κίνδυνο ζωές

Ανθεκτικά στα αντιβιοτικά, μικρόβια που οι γιατροί χαρακτηρίζουν σαν “υπερ – μικρόβια” και τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχαν μόνο στα νοσοκομεία, εξαπλώνονται επικίνδυνα και βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στην Αυστραλία.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η κυβέρνηση της χώρας προβληματισμένη, από την ραγδαία αύξηση των λοιμώξεων, ανέθεσε σε ομάδα εμπειρογνωμόνων να αντιμετωπίσει το θέμα. Μάλιστα ο πρόεδρος της μονάδας Μικροβιακής Αντοχής, John Turnidge, είπε ότι η υπηρεσία του θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνάς της τους αξιωματούχους του υπουργείου Υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5