Υγεία

Επίσημη πρόταση εξαγοράς του «Υγεία» κατέθεσε ο Αποστολόπουλος!

Με ανακοίνωσή της, η οποία δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία "Γ. Αποστολόπουλος Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε." γνωστοποιήσε ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση εξαγοράς του 30% της εισηγμένης εταιρείας "Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε".

Η πρόταση εξαγοράς του “Υγεία” κατατέθηκε χθες και το εν λόγω ποσοστό αντιστοιχεί περίπου στην ελεύθερη διασπορά των μετοχών του.

Η “Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε.” είναι βασικός μέτοχος του “Ιατρικού Αθηνών”. Το τίμημα της πρότασης διαμορφώνεται σε 0,45 ευρώ ανά μετοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα