Υγεία

Επώνυμα φάρμακα μόνο για ειδικές και χρόνιες παθήσεις! Έρχεται υπουργική απόφαση

Υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει με λεπτομέρεια ποια ακριβώς φάρμακα θα μπορούν οι γιατροί να συνταγογραφούν με την εμπορική τους ονομασία (σε ποσοστό μόνο 15%) αναμένεται να εκδώσει άμεσα το υπουργείο Υγείας.

Σε απόγνωση βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υγεία μετά την αιφνιδιαστική ρύθμιση που περιλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο Στουρνάρα μετά από αφόρητες πιέσεις της τρόικα και προβλέπει μόνο το 15% των φαρμάκων που θα χορηγούν οι γιατροί να είναι με την εμπορική τους ονομασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα