Υγεία

Έρχονται μέτρα εξπρές σε ΕΟΠΥΥ – Νοσοκομεία! Τι έγινε στην πρώτη σύσκεψη στου Μαξίμου

Σε άμεσα μέτρα αναμένεται να προχωρήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε ΕΟΠΥΥ και νοσοκομεία καθώς οι εντολές που έλαβε κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό ήταν «τρέξτε την Υγεία».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν καλά καλά αναλάβουν τα καθήκοντά τους ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντώνης Μπέζας και η Ζέτα Μακρή πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε μέτρα για τη συγκράτηση των δαπανών στην Υγεία.

Άλλωστε η πρώτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με κυρίαρχο θέμα τον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε ήδη το απόγευμα της Τρίτης μετά τις τελετές παράδοσης-παραλαβής.

Στη σύσκεψη τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα του κουρέματος των δαπανών ειδικά στον ΕΟΠΥΥ που παρουσιάζει για το 2013 μαύρη τρύπα 1,2 δις ευρώ. Μια τρύπα που θα πρέπει να περιορισθεί άμεσα με εντολή τρόικας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Η απειλή που μπορεί να φτάσει μέχρι την όραση
Από τα χλαμύδια και τη σύφιλη έως τη γονόρροια, τον έρπη και τον HIV, οι λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές οφθαλμικές επιπλοκές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνιμη απώλεια όρασης
Πηγή φωτό: iStock