Υγεία

Ευλογιά των πιθήκων: Νέο κρούσμα νοσηλεύεται στη Λάρισα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας άνδρας που προσβλήθηκε από ευλογιά των πιθήκων νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο άντρας, αλβανικής καταγωγής, ζούσε σε περιοχή της Μαγνησίας.

Την περασμένη εβδομάδα λόγω συμπτωμάτων που είχε, έσπευσε στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου απ’ όπου και δείγματα των εξανθημάτων που εμφανίστηκαν στο δέρμα του, εστάλησαν για εργαστηριακό έλεγχο στη Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός στον ιό και για την περαιτέρω νοσηλεία του μεταφέρθηκε στη Λάρισα, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Καρκίνος παχέος εντέρου: Η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές – Η ανησυχητική αύξηση στους νέους
Παρά τη μείωση των περιστατικών στην Ευρώπη χάρη στα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου, οι διαγνώσεις σε ηλικίες κάτω των 50 ετών αυξάνονται και η έγκαιρη ανίχνευση παραμένει το ισχυρότερο όπλο
Πηγή φωτό: iStock