Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr.
Γιατί πρέπει να ΜΗΝ βράζετε δεύτερη φορά το ήδη βρασμένο νερό!
Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να βάλουμε λίγο νερό να βράσει για να φτιάξουμε κάτι (τσάι, μακαρόνια κλπ) και αφότου είναι έτοιμο να το ξεχάσουμε και να κρυώσει το νερό χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε. Αμέσως, μπορεί να σκεφτούμε ότι μπορούμε απλά να ξαναβράσουμε το νερό. Αυτό όμως είναι λάθος.
Οι υπερεπεξεργασμένες τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό ή προβλήματα μνήμης
Ο μητρικός θηλασμός κάνει καλό και στην υγεία και στην οικονομία
Κορονοϊός: Οι παραλλαγές FLiRT φέρνουν αλλαγές στα εμβόλια – Πόσο καλύπτει το παλιό
ΕΟΠΥΥ: Ποιοι δεν θα επιβαρύνονται με συμμετοχή 1 και 3 ευρώ στις διαγνωστικές εξετάσεις
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις