Υγεία

Γιορτή της Μητέρας 2017: Μην αγνοείτε την επιλόχεια κατάθλιψη στις νέες μητέρες – Όλα τα συμπτώματα

Σήμερα, 14 Μαΐου 2017, είναι η Γιορτή της Μητέρας, μια από τις σημαντικότερες γιορτές στο ετήσιο καλεντάρι. Πέρα από τα δώρα και τις ευχές που αξίζει κάθε μητέρα του κόσμου (και με το παραπάνω!), αξίζει να θυμόμαστε μία σημαντική πτυχή της μητρότητας, όταν αυτή ξεκινάει: την επιλόχεια κατάθλιψη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιλόχεια κατάθλιψη – Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ενημερωθείτε για την επιλόχεια κατάθλιψη που πλήττει πολλές από τις νέες μητέρες και η οποία μπορεί να επιφέρει από ήπια έως και πολύ σοβαρά προβλήματα, κυρίς ψυχολογικής φύσεως.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Καρκίνος του Προστάτη: Πώς η σύγχρονη διάγνωση και η ρομποτική χειρουργική αλλάζουν τα δεδομένα
Γράφει ο Δρ. Κομνηνός Α. Χρήστος, Χειρουργός - Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Διευθυντής Κέντρου Ρομποτικής και Προηγμένης Χειρουργικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Two Surgeons Observing High-Precision Programmable Automated Robot Arms Operating Patient In High-Tech Hospital. Robotic Limbs Performing Complicated Nanosurgery, Doctors Looking At Vitals On Monitor.
Κλινική έρευνα: HACRO και ΕΚΠΑ συνεργάζονται για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του HACRO και του ΠΜΣ «Κλινικές Μελέτες: Σχεδιασμός και Εκτέλεση» του ΕΚΠΑ ενισχύει τη σύνδεση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την πρακτική της κλινικής έρευνας και την αγορά εργασίας.
Κλινική έρευνα: HACRO και ΕΚΠΑ συνεργάζονται για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών
Η νέα εποχή στην Aξονική Tομογραφία: Πώς η Tεχνολογία Kαταμέτρησης Φωτονίων (Photon Counting CT) αλλάζει τη διάγνωση και τη διαχείριση των ασθενών
Γράφει ο Αρκάδιος Ρουσάκης, Ακτινολόγος, Διευθυντής Τμήματος Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας & Μέτρησης Οστεοπόρωσης, ΥΓΕΙΑ
Modern CT scanner or MRI machine in a hospital radiology center. Diagnostic equipment in a medical lab.