Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Γλυκόριζα: Ιδιότητες, παρενέργειες και πώς τρώγεται

Γλυκόριζα: Ιδιότητες, παρενέργειες και πώς τρώγεται

Η γλυκόριζα χρησιμοποιείται κυρίως ως γλυκαντικό σε γλυκίσματα και ροφήματα. Αλλά εδώ και αιώνες βρίσκει εφαρμογές και από τα φαρμακευτικά οφέλη της.

Η ιατρική κοινότητα αρχίζει να δέχεται περισσότερο τα συνολικά ολιστικά οφέλη που παρέχει στην υγεία η γλυκόριζα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ιατρική έρευνα δεν έχει αποδείξει ακόμα ορισμένα από αυτά τα οφέλη για την υγεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις