Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Pfizer Hellas ανακηρύχθηκε από τους ασθενείς ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView

Η Pfizer Hellas ανακηρύχθηκε από τους ασθενείς ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView

Tην πρώτη θέση κατέλαβε η Pfizer Hellas στη λίστα των φαρμακευτικών εταιρειών με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα και στην Κύπρο για το 2021, βάσει της ετήσιας έρευνας εταιρικής φήμης του ανεξάρτητου διεθνούς φορέα ερευνών Patient View, μετά από αξιολόγηση από συλλόγους και ομάδες ασθενών και από τις δυο χώρες.  

Η έρευνα Patient View αποτυπώνει την εταιρική φήμη των φαρμακευτικών εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα με βάση το βαθμό ανταπόκρισής τους σε 10 δείκτες, σύμφωνα πάντα με την αξιολόγηση των συλλόγων και ομάδων ασθενών. Οι δείκτες αυτοί αφορούν στο βαθμό υποστήριξης των ασθενών στην πανδημία του COVID -19, στην ασθενοκεντρική προσέγγιση, στην ποιότητα πληροφόρησης των ασθενών, στη διασφάλιση της ασφάλειας των ασθενών, στην ποιότητα των προϊόντων, στη Διαφάνεια στις σχέσεις με τους ασθενείς και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική και τα δεδομένα των κλινικών μελετών, στην Ακεραιότητα, την ανάπτυξη ποιοτικών σχέσεων με τους ασθενείς, την παροχή υποστήριξης πέραν των φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και τη γενικότερη συμμετοχή των ασθενών σε προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης νέων φαρμακευτικών προϊόντων που υλοποιεί κάθε εταιρεία.

Η έρευνα αφορά στο διάστημα Νοέμβριος 2021 έως Φεβρουάριο 2022, ενώ στην αξιολόγηση συμμετείχαν συνολικά 35 σύλλογοι ασθενών (29 από την Ελλάδα και 6 από την Κύπρο). Στην έρευνα αξιολογήθηκαν μεμονωμένα οι συμμετέχουσες εταιρείες, ενώ οι επιδόσεις τους συγκρίνονται με τις αντίστοιχες επιδόσεις του προηγούμενου έτους.

«Η πρώτη θέση που κατέλαβε η Pfizer Hellas στην λίστα της Patient View για το 2021 αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση της προσπάθειας που όλοι εμείς καταβάλλουμε καθημερινά, θέτοντας στο επίκεντρο της στρατηγικής μας τους ασθενείς. Η διάκριση αυτή είναι μεγάλη τιμή για εμάς καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους συλλόγους και τις ομάδες ασθενών  και αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς στην Ελλάδα και στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον.» σχολίασε ο κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas.

Η κατάταξη της Pfizer Hellas στην πρώτη θέση, αναδεικνύει την παγκόσμια προσήλωση της εταιρείας σε μια αμιγώς ασθενοκεντρική στρατηγική που θέτει τους ασθενείς στο επίκεντρο σε κάθε δραστηριότητά της.

Να σημειωθεί ότι και στην παγκόσμια εκδοχή της έρευνας εταιρικής φήμης της Patient View η Pfizer Ιnc. κατέλαβε  για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρώτη θέση μετά από αξιολόγηση περισσότερων από 2.000 συλλόγων και ομάδων ασθενών απ’ όλο τον κόσμο.  

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις