Υγεία

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας ζητά ενημέρωση για τους ανεμβολίαστους στην επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ

Παρέμβαση προς το Υπουργείο Υγείας κάνει η Ένωση Ασθενών Ελλάδος, ζητώντας να υπάρξει πρωτοβουλία για την καθημερινή ανακοίνωση των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων στον αριθμό των κρουσμάτων, θανάτων και διασωληνωμένων σε όλη τη χώρα.

Μια σημαντική πρωτοβουλία που αναμένεται να αυξήσει καθοριστικά τον βαθμό εμπιστοσύνης των πολιτών στα εμβόλια, ζητά από την κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ, η Ένωση Ασθενών Ελλάδος (ΕΑΕ).

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου: Σύγχρονη λύση για σύνθετες βλάβες και χρόνιο πόνο
Πώς η καινοτόμος χειρουργική τεχνική αποκαθιστά τη λειτουργικότητα του ώμου ακόμη και σε μη επιδιορθώσιμες ρήξεις τενόντων, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και γρήγορη αποκατάσταση
Πηγή φωτό: iStock