Υγεία

Η μάχη για τα κονδύλια των ψυχιατρικών μονάδων! Οσμή σκανδάλου με εμπλεκόμενους πολιτικούς;

Πολεμικό κλίμα επικρατεί μεταξύ της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή και των υπευθύνων των Μονάδων Ψυχικής Υγείας με αφορμή τις ανακοινώσεις της υφυπουργού για ατασθαλίες με τα κονδύλια που διατίθενται.

Για παρατυπίες κάθε λογής με τις χρηματοδοτήσεις των κέντρων ψυχικής υγείας έκανε λόγο πριν λίγα 24ωρα η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή.

Μάλιστα στις ανακοινώσεις της περιέγραφε ασθενείς οι οποίοι φέρονταν να διπλοχρεώνονται από τις μονάδες για υπηρεσίες που λάμβαναν ώστε να εισπράττουν περισσότερα χρήματα. Στις περιπτώσεις αναφερόταν και υπερήλικας ψυχικά πάσχον ο οποίος εμφανιζόταν να κάνει …γιόγκα.

Βέβαια οι ανακοινώσεις της υφυπουργού δεν έμειναν αναπάντητες από τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Αργώ για την ψυχική υγεία.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
ΠΟΥ: Ένα στα επτά παιδιά στην Ευρώπη ζει με ψυχική διαταραχή – Η αυτοκτονία κύρια αιτία θανάτου στους 15 με 29 ετών
Η έκθεση καλεί σε άμεση και συντονισμένη δράση για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών και τη διασφάλιση πρόσβασης όλων των παιδιών και νέων σε ποιοτική, εξατομικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας
iStock
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office