Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καρκίνος από τις πολύ επεξεργασμένες τροφές – Ποιες είναι – Τι λένε οι επιστήμονες

Καρκίνος από τις πολύ επεξεργασμένες τροφές – Ποιες είναι – Τι λένε οι επιστήμονες

Πιθανή -αν και όχι βέβαιη ακόμη- είναι η σχέση ανάμεσα στα τρόφιμα υψηλής επεξεργασία και στον καρκίνο, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα.

Μολονότι το ζήτημα χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση, οι ερευνητές προειδοποιούν ότι, με βάση τα νέα ευρήματα, η ταχέως αυξανόμενη κατανάλωση τροφίμων που έχουν υποστεί επεξεργασία σε μεγάλο βαθμό και περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα, χρωστικές ουσίες κ.α., «μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα περιστατικά καρκίνου τις επόμενες δεκαετίες».

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις