Υγεία

Κέντρα Μεταναστών: Διευκρινίσεις Ρόζενμπεργκ σχετικά με τα δημοσιεύματα για τις προσλήψεις προσωπικού

Απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα για προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού και άλλου προσωπικού, μέσω του προγράμματος PHILOS στα Κέντρα Μεταναστών και Προσφύγων δίνει με ανακοίνωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας - ΕΟΔΥ (πρ. ΚΕΕΛΠΝΟ).

Όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, οι προσλήψεις είναι μέσω ΑΣΕΠ και όχι “ρουσφετολογικές”, όπως αναφέρθηκε από μερίδα των μέσων ενημέρωσης.

Δείτε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.