Υγεία

Κικίλιας για «κρούσματα» κοροναϊού: “Θα λάβουμε μέτρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων – Υπάρχουν προσωπικά δεδομένα”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δριμεία επίθεση σε όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και τρομοκρατούν τον πληθυσμό, έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. “Αν χρειαστεί το Υπουργείο Υγείας, θα λάβει μέτρα”, ανακοίνωσε.
 
Ψυχραιμία και νηφαλιότητα συνέστησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για την διασπορά ειδήσεων σχετικά με τον νέο κοροναϊό. Και συγκεκριμένα για τiς “ψευδείς ειδήσεις” όπως είπε, που διασπείρουν κάποιοι ενάντια στο δημόσιο καλό.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας τόνισε σε σχέση με τα “ύποπτα κρούσματα” που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, ότι υπάρχει πράγματι πιθανότητα να υπάρξει περιστατικό και στη χώρα μας, αλλά θα πρέπει οι πολίτες να ενημερωθούν υπεύθυνα.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Εκτινασσόμενος δάκτυλος: Γιατί «κλειδώνει» το δάκτυλο και ποιες θεραπείες υπάρχουν
Από τους νάρθηκες και τις ενέσεις κορτικοστεροειδών έως τις διαδερμικές τεχνικές και τη χειρουργική απελευθέρωση του τένοντα, ο σύγχρονος τρόπος αντιμετώπισης μιας συχνής πάθησης του χεριού
Πηγή φωτό: iStock
Κολπική μαρμαρυγή: Η νέα προσέγγιση που συνδυάζει καρδιοχειρουργό και ηλεκτροφυσιολόγο
Η χειρουργική κατάλυση μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το μπαϊπάς ή την επέμβαση στις βαλβίδες, ενώ η μελέτη MESAGE εξετάζει ποιο σχήμα κατάλυσης προσφέρει αποτελεσματικότερη απομόνωση της αρρυθμίας
Πηγή φωτό: iStock