Υγεία

Κικίλιας: «Πήραμε έγκαιρα μέτρα και προστατεύσαμε τους πολίτες» – Συνέντευξη στην El Mundo

Ιδιαίτερα εγκωμιαστικό άρθρο για την πατρίδα μας, ως προς τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης του κορονοϊού, αφιερώνει η ισπανική εφημερίδα “El Mundo”, η οποία φιλοξενεί και συνέντευξη του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Mε τίτλο: «Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας της Ελλάδας στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Οι τουρίστες θα μπορέσουν να απολαύσουν την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι», η ισπανική εφημερίδα El Mundo δημοσιεύει ολοσέλιδη συνέντευξη που παραχώρησε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο δημοσιογράφο Alberto Rojas.

Στη συνέντευξη, στην οποία προβάλλεται η δήλωση του υπουργού Υγείας «Λάβαμε μέτρα εγκαίρως και προστατεύσαμε τους πολίτες», ο δημοσιογράφος αναφέρει, ότι την ώρα που ο πλανήτης εξακολουθούσε να ζει λες και η καταιγίδα του ιού δεν θα μπορούσε ποτέ να φθάσει από την Κίνα στις δικές μας ακτές, “οι Έλληνες, ένας λαός με μνήμη, ετοιμάζονταν για τις συνέπειες του επερχόμενου μεγάλου κύματος”.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.